Η Aveda γιορτάζει τα 10 χρόνια της συλλογής Invati Advanced™

Tags

Press Releases
Νεα

Ημερομηνία

Η Aveda, η υψηλής απόδοσης, vegan μάρκα περιποίησης μαλλιών με αποστολή να νοιάζεται για τον κόσμο στον οποίο ζούμε, γιορτάζει τα 10 χρόνια της σειράς πύκνωσης και όγκου μαλλιών Invati Advanced™. Βασισμένη στη βοτανική επιστήμη, η Invati Advanced™ δίνει άμεσα αποτελέσματα για πιο πλούσια, πυκνά και δυνατά μαλλιά ενώ μειώνει την τριχόπτωση κατά 53%. Αυτό το σύστημα 3ων βημάτων είναι 94% φυσικής προέλευσης και βασίζεται τόσο σε φυτικά συστατικά υψηλής απόδοσης όσο και στις αρχές της πράσινης χημείας, προκειμένου να προσφέρει άμεσα και αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

10 χρόνια με πιο πυκνά, πλούσια και υγιή μαλλιά με την παγκοσμίως αναγνωρισμένη και βραβευμένη συλλογή Invati Advanced

Δεκαετίες έρευνας & επιστημονικής απόδειξης

Η Invati Advanced™ δημιουργήθηκε, εδώ και δύο δεκαετίες με βάση την επιστημονική έρευνα και για πάνω από επτά χρόνια, η Aveda συνεργάζεται με το διάσημο Κέντρο Επιστημών της Επιδερμίδας στο Πανεπιστήμιο του Bradford, Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο διαθέτει μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη ομάδα επιστημόνων που έχουν δεσμευτεί να ερευνούν την βιολογία των μαλλιών και της επιδερμίδας. Τα ευρήματα αυτής της ομάδας βοήθησαν την Aveda στον εντοπισμό ισχυρών δραστικών ουσιών, που ενισχύουν την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, και βρίσκονται στη συλλογή Invati Advanced™.

«Η κατάσταση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής αλλάζει δραστικά καθώς μεγαλώνουμε, ειδικά σε περιόδους στρες, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και την εμμηνόπαυση για τις γυναίκες» — Alison Pawlus, PhD, κύρια επιστήμονας της Aveda

Η Alison Pawlus έχει συγγράψει διάφορα άρθρα που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Bradford.

«Η τακτική χρήση ενός προϊόντος όπως το Invati Scalp Revitalizer μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της φυσικής κερατίνης των μαλλιών και να αναζωογονήσει το τριχωτό της κεφαλής, βοηθώντας στην πρόληψη της τριχόπτωσης λόγω σπασίματος.»

«Οι ομάδες Έρευνας και Ανάπτυξης της Aveda έχουν αφιερωθεί στη δημιουργία προϊόντων που προσφέρουν λύσεις στους καταναλωτές που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα αραίωσης των μαλλιών, και μάλιστα με έναν ισχυρό και φυσικό τρόπο. Η συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο του Bradford μας επιτρέπει να μαθαίνουμε συνεχώς όλο και περισσότερα για τη βιολογία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, επιτρέποντάς μας έτσι να συνεχίσουμε την εξέλιξη και την καινοτομία των τεχνολογιών της συλλογής.» — Alison Pawlus, PhD

Βασική τεχνολογία & ισχυρά φυτικά συστατικά

Η ολιστική προσέγγιση της Aveda για τις συνθέσεις είναι εμπνευσμένη τόσο από την αρχαία αγιουρβεδική παράδοση όσο και από τη σύγχρονη επιστημονική καινοτομία. Η βασική τεχνολογία που παρουσιάζεται στο Invati Advanced™ περιλαμβάνει πιστοποιημένα βιολογικό άμλα που πυκνώνει άμεσα τα μαλλιά, ένα πατενταρισμένο βιο-ζυμωμένο μείγμα, καθώς και ένα μείγμα αγιουρβεδικών βοτάνων με τζίνσενγκ και πιστοποιημένα βιολογικό κουρκουμά που αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής όταν εφαρμόζεται μασάζ και παράλληλα πυκνώνει και ανασηκώνει άμεσα τα μαλλιά από τη ρίζα.

Επιπλέον, το κορυφαίο σε πωλήσεις Invati Advanced™ Scalp Revitalizer της Aveda διαθέτει μίγμα φλούδας μανταρινιού και ιαπωνικού knotweed, συστατικά που βοηθούν στην ενίσχυση της φυσικής κερατίνης των μαλλιών, ενώ το Invati Advanced™ Thickening Foam περιλαμβάνει πρωτεΐνη ρυζιού, ένα βασικό συστατικό που πυκνώνει άμεσα κάθε τούφα μαλλιών από τη ρίζα έως τα άκρα, χαρίζει πλούσιο όγκο και βοηθά τα μαλλιά να διατηρούν τη φυσική τους λάμψη χωρίς τη χρήση σιλικόνης.

Η συλλογή Invati Advanced™ περιλαμβάνει:

  • Invati Advanced™ Exfoliating Shampoo - Light Invati Advanced™
  • Exfoliating Shampoo - Rich Invati Advanced™
  • Thickening Conditioner Invati Advanced™
  • Intensive Hair & Scalp Masque Invati Advanced™
  • Thickening Foam Invati Brow™
  • Thickening Serum