Ο διαγωνισμός του Hair Spectrum - "Salon Makeover"

Color wear: the natural evolution of tone-on-tone color
Alfaparf Milano - Tescosmetics

Απογειώστε την επιχείρησή σας! Είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνετε όταν έχετε καλούς συνεργάτες, καθώς και έναν χώρο με λειτουργική εργονομία. Τώρα, σας δίνουμε την δυνατότητα να το κάνετε πράξη χάρη στον διαγωνισμό μας.

Συμμετοχή

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό Salon Makeover του Hair Spectrum από την Πέμπτη 11/11/2021 μέχρι και την Παρασκευή 14/01/2022 και κερδίστε απίθανα δώρα, μεγάλης αξίας, από τους χορηγούς μας!

 

bullet 1 Συμπληρώστε την φόρμα που θα δείτε παρακάτω,

 

bullet 2 Ανεβάστε μερικές φωτογραφίες από το κομμωτήριό σας στο πεδίο της παρακάτω φόρμας,

 

bullet 3 Γράψτε ένα σύντομο κείμενο για την σημερινή κατάσταση του χώρου σας, εξηγώντας γιατί είστε έτοιμοι να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και πώς πιστεύετε ότι το πακέτο με τα βραβεία μας μπορεί να σας βοηθήσει.

 

Χορηγός
προϊόντων
κομμωτηρίου

Λογότυπο της Alfaparf - Tescosmetics

Η TESCOSMETICS συμμετέχει στον 4ο διαγωνισμό Salon Makeover που πραγματοποιείται για όλους τους επαγγελματίες ιδιοκτήτες κομμωτηρίων και προσφέρει στον τυχερό νικητή:

Δωρεάν προϊόντα ALFAPARF MILANO για ένα χρόνο, αξίας 5000€ 

Το δώρο θα περιλαμβάνει προϊόντα για τεχνικές εργασίες (βαφή, οξειδωτικά, ξανθιστικά) ή/και προϊόντα τεχνικής εργασίας και μεταπώλησης.


→ κατεβάστε το PDF με το αναλυτικό δώρο

 

Χορηγός ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης για χώρους ομορφιάς

Λογότυπο Uala

Η Uala παρέχει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης για κομμωτήρια και επιχειρήσεις ομορφιάς. Η UALA.gr προσφέρει στον νικητή του διαγωνισμού μία ετήσια συνδρομή για το πλάνο Basic, συνολικής αξίας 300€! Παροχές συνδρομής:

● Απεριόριστα online ραντεβού
● Ψηφιακό ημερολόγιο (agenda)
● Online προβολή
● Διαχείριση υπαλλήλων
● Στατιστικά για ραντεβού
● Υποστήριξη πελατών μέσω chat, email και τηλεφώνου
● Αναλυτική εκπαίδευση στο πρόγραμμα

→ κατεβάστε το PDF με το αναλυτικό δώρο

Χορηγός
Hairdresser’s
Education

Λογότυπο της Alfaparf - Tescosmetics

Η TESCOSMETICS συμμετέχει στον 4ο διαγωνισμό Salon Makeover που πραγματοποιείται για όλους τους επαγγελματίες ιδιοκτήτες κομμωτηρίων και προσφέρει στον νικητή  του Hair Spectrum Salon Makeover:

Ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο σε θέματα τεχνικής και χρωμάτων/βαφής, για τα προϊόντα της ALFAPARF MILANO.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του νικητή του διαγωνισμού από την εξειδικευμένη τεχνική ομάδα της TESCOSMETICS, για τα προϊόντα της ALFAPARF MILANO, Massimo Curti, International Brand Ambassador της ALFAPARF MILANO και Γιώργο Βενέτη Πουρνάρα, Educational Manager της TESCOSMETICS.


→ κατεβάστε το PDF με το αναλυτικό δώρο