Ambre Solaire: Προστασία από τον ήλιο για όλη την οικογένεια

Tags

Press Releases
Νεα

Θέμα

Ambre Solaire: Προστασία από τον ήλιο για όλη την οικογένεια

Ημερομηνία

Από το 1935, το Ambre Solaire εξειδικεύεται στην προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο, έχοντας γίνει το No1 αντηλιακό για ευαίσθητες επιδερμίδες. Βασικός στόχος του Ambre Solaire είναι η προστασία της επιδερμίδας κατά την έκθεση στον ήλιο και στο πλαίσιο αυτό η Garnier έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων στην αντηλιακή περιποίηση, αλλά και βιώσιμες τεχνολογίες.

Garnier Ambre Solaire - Προστασία από τον ήλιο για όλη την οικογένεια

Φροντίζοντας για το μέλλον

Από το 2006, η Garnier Ambre Solaire υποστηρίζει το Association of European Cancer Leagues (ECL) με σκοπό να συμβάλλει στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους κινδύνους της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, αλλά και να συμμετέχει στην εκπαίδευση των νέων σχετικά με την ανάγκη της προστασίας από τις υπεριώδες ακτίνες του ηλίου. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία μπορεί να βλάψει την επιδερμίδα και να προκαλέσει εγκαύματα ακόμη και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, τα επαναλαμβανόμενα εγκαύματα και η έκθεση της επιδερμίδας στον ήλιο χωρίς προστασία σε βάθος χρόνου μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ σοβαρότερες παθήσεις, όπως ο καρκίνος του δέρματος.

Στη Garnier Ambre Solaire, πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Στο πλαίσιο υποστήριξης του ECL, αποστολή του brand αποτελεί η προστασία της επιδερμίδας από κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκληθεί μετά την έκθεση στον ήλιο, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα που είναι παράλληλα αποτελεσματικά και εύκολα στη χρήση.

Εκπαιδεύοντάς όλο τον κόσμο

Αποστολή της Garnier είναι να κάνει το Green Beauty προσβάσιμο σε όλους. Πρεσβεύουμε ότι ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να έχει πρόσβαση σε εξειδικευμένα προϊόντα δημιουργημένα με τη βοήθεια των ειδικών, για να προστατευθεί και να απολαμβάνει με ασφάλεια τον ήλιο. Ωστόσο, η προστασία από τον ήλιο αποτελεί ακόμη και σήμερα ένα πεδίο στο οποίο οι καταναλωτές χρειάζεται να εμβαθύνουν και να εκπαιδευθούν, εξοικειώνοντας τους εαυτούς του με μεθόδους προστασίας, καθώς και με τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη αυτής για την επιδερμίδα.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ;

Το 2021 η Garnier Ambre Solaire δημιούργησε το δικό της Ευρωπαϊκό συμβούλιο Δερματολόγων, μαζί με ειδικούς που συνεργάζονται με την εταιρεία, προκειμένου να προσφέρουν μαζική ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στην αντηλιακή προστασία, αλλά και να προτείνουν τα ιδανικά αντηλιακά προϊόντα για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε περίσταση. Αν και η συμβολή του δερματολόγου έχει αναγνωριστεί ως η πλέον έγκυρη, μεγάλη πλειοψηφία ακόμα και σήμερα δεν αποφασίζει να επισκεφθεί τον γιατρό της χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια βασική ανάγκη. Έτσι, βασικός στόχος της δημιουργίας του συμβουλίου είναι να καταρρίψει τους μύθους που αφορούν στην αντηλιακή προστασία και φυσικά να δώσει πιστοποιημένες και έγκυρες συμβουλές για το πως μπορεί κανείς να παραμείνει ασφαλής στον ήλιο.

Προστασία από τον ήλιο που διαρκεί!

Δεδομένης της συνεχούς αύξησης της θερμοκρασίας, δημιουργούμε προϊόντα με υψηλή προστασία. Το 2021, η σειρά Sensitive Advanced και Super UV εξελίσσονται, ενσωματώνοντας την καινοτόμο τεχνολογία NETLOCK στη σύνθεσή τους:

 • Σύνθεση μακράς διαρκείας
 • Υψηλή αντοχή στο νερό
 • Αντοχή στον ιδρώτα και την άμμο
 • 0%λιπαρότητα, 0% κολλώδης υφή

Πώς λειτουργεί;

Η τεχνολογία NETLOCK αιχμαλωτίζει τα έλαια και τις ακτίνες UV σε μικροκρυστάλλους οι οποίοι δημιουργούν ένα πλέγμα στην επιδερμίδα βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και προσφέροντας παράλληλα υψηλή UVB & UVA προστασία. Οι μικροκρύσταλλοι σχηματίζουν ένα εξαιρετικά λεπτό πλέγμα το οποίο μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και προσφέρει κάλυψη μακράς διαρκείας.

Τεχνολογία NETLOCK by Garnier
Τεχνολογία NETLOCK by Garnier

 

«Η πρώτη φόρμουλα Netlock δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2009, ενώ τα προϊόντα που περιλαμβάνουν τη φόρμουλα αυτή κυκλοφόρησαν στην αγορά πολύ πρόσφατα. Έως και σήμερα, έχουμε δημιουργήσει πάνω από 3.500 δοκιμαστικές συνθέσεις, ενώ 7 από αυτές τις πατέντες έχουν εγκριθεί και κατοχυρωθεί. Μια από τις βασικές καινοτομίες της τεχνολογίας Netlock, πλέον της αποτελεσματικότητά της, είναι ότι δεν αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας των UV φίλτρων στην επιδερμίδα. Με αυτόν τον τρόπο, το αντιηλιακό κατανέμεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα προσφέροντας μέγιστη κάλυψη και αποτελεσματικότητα.»

Martin Josso - Expert Senior Project Leader in Photoprotection Application Domain, L’Oréal Research & Innovation.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Το νέο μας packaging γίνεται ακόμη πιο βιώσιμο

Η Garnier Ambre Solaire βελτιώνει φέτος πολλά από τα προϊόντα της δημιουργώντας για συγκεκριμένους κωδικούς πιο βιώσιμες συσκευασίες. Συγκεκριμένα, μαζί με την Albéa, έναν έμπιστο συνεργάτη της Garnier εδώ και χρόνια, συν-δημιουργήσαμε ένα νέο είδος σωληνάριου για προϊόντα ομορφιάς, στο οποίο ένα μεγάλο κομμάτι πλαστικού έχει αντικατασταθεί από πιστοποιημένη χάρτινη πρώτη ύλη. Μετά τις σειρές Garnier Bio και Garnier Botanic Therapy, χρησιμοποιούμε πλέον αυτή την οικολογική συσκευασία και στα αντηλιακά μας προϊόντα.

Η ποσότητα του πλαστικού έχει μειωθεί κατά 48% και προωθείται η χρήση χαρτονιού, το οποίο αποτελεί ανανεώσιμη πρώτη ύλη. Το σωληνάριο που είναι εν μέρη κατασκευασμένο από χαρτόνι υψηλής ποιότητας είναι το ίδιο αξιόπιστο με ένα αντίστοιχο σωληνάριο φτιαγμένο από πλαστικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στην πισίνα είτε στην παραλία. Το προϊόν στο εσωτερικό του σωληνάριου παραμένει αναλλοίωτο και διατηρεί την φρεσκάδα του, ακόμη και όταν το σωληνάριο παραμένει εκτεθειμένο στον ήλιο.

PCR ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ

Οι υπόλοιπες συσκευασίες Ambre Solaire είναι οικολογικά σχεδιασμένες και φτιαγμένες από PCR, ενώ έχει ενσωματωθεί ελαφρύτερο καπάκι με λιγότερο πλαστικό.

SUPER UV ΠΡΟΣΩΠΟ
Υψηλή αντιηλιακή προστασία και περιποίηση προσώπου

Ανάλαφρη σύνθεση που αγκαλιάζει την επιδερμίδα και υψηλή προστασία σε ένα προϊόν. Η αντηλιακή προστασία δεν αφορά μόνο στις καλοκαιρινές διακοπές, και στην έκθεση στον ήλιο στην παραλία ή στην πισίνα. Περίπου το 80% της έκθεσης σε UV ακτινοβολία συμβαίνει μέσα στην πόλη, καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας και η έκθεση της επιδερμίδας στην υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση, είναι παράγοντες που συντελούν εξίσου στην ανάγκη για υψηλή αντηλιακή προστασία σε καθημερινή βάση.

Για αυτό το λόγο, η Garnier Ambre Solaire ενισχύει τη σειρά SUPER UV, ενσωματώνοντας την τεχνολογία NΕTLOCK και εμπλουτίζοντας τις συνθέσεις της με ενεργά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ και η γλυκερίνη, προσφέροντας στοχευμένη και ολοκληρωμένη φροντίδα στην ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου.

SUPER UV ANTI-DRYNESS
 • Σύνθεση εμπλουτισμένη με γλυκερίνη
 • Ελαφριά σύνθεση που απορροφάται αμέσως
 • 24ωρη ενυδάτωση και “nude-skin” αίσθηση
SUPER UV ANTI-AGE
 • Σύνθεση εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ
 • Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται κατά -22%
 • Η επιδερμίδα προστατεύεται και δείχνει πιο απαλή και σφριγηλή
SUPER UV BB
 • Σύνθεση εμπλουτισμένη με Βιταμίνη C για 24ωρη ενυδάτωση και προστασία
 • Λεπτόρευστη υφή για άνετη εφαρμογή
 • Προσφέρει φυσική λάμψη και απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα
SUPER UV OVER MAKE-UP / ON THE GO
 • Φόρμουλα εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ
 • Σταθεροποιεί το μακιγιάζ και ενυδατώνει την επιδερμίδα
 • Διάφανο, μη λιπαρό ελαφρύ mist
 • Εύκολο στην εφαρμογή καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και πάνω από το make up

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ

Η ρύπανση από πλαστικό αποτελεί αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις στις μέρες μας. Σχεδόν 8 εκατομμύρια τόνοι πλαστικού καταλήγουν στον ωκεανό κάθε χρόνο. Μέχρι το 2050, οι επιστήμονες προβλέπουν ότι το πλαστικό θα ισούται σε βάρος με τα ψάρια που υπάρχουν στην θάλασσα.
Στη Garnier, εδώ και χρόνια στοχεύουμε στην αξιολόγηση και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος που σχετίζεται με τις συνθέσεις και τις συσκευασίες μας.

Το 2019, η Garnier ένωσε τις δυνάμεις της με τον οργανισμό Ocean Conservancy με στόχο την καταπολέμηση της ρύπανσης των ωκεανών, την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος, καθώς τη συσπείρωση καταναλωτών και εργαζόμενων σε όλο τον κόσμο για την απομάκρυνση του πλαστικού από τις παραλίες.

100% ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ
100% ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τον οργανισμό Ocean Conservancy συν-δημιουργήσαμε το πιο sustainable προϊόν που έχει δημιουργηθεί ποτέ από την Garnier: το οικολογικά-σχεδιασμένο γαλάκτωμα υψηλής αντηλιακής προστασίας. Η σύνθεσή του έχει δημιουργηθεί με σεβασμό στη θαλάσσια ζωή, ενώ συσκευάζεται σε οικολογικά σχεδιασμένο μπουκάλι. Το νέο γαλάκτωμα υψηλής αντηλιακής προστασίας έχει αντοχή στο νερό, είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο αποτελεσματικά αντηλιακά της σειράς Ambre Solaire. Αυτό το νέο προϊόν, προσφέρει υψηλή προστασία σε πρόσωπο και σώμα και χαρίζει ενυδάτωση για 24 ώρες, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα.

Γνωρίζατε πως;

Η φόρμουλα του νέου μας γαλακτώματος έχει δοκιμαστεί προκειμένου να διασφαλιστεί ο μηδενικός της αντίκτυπος στην θαλάσσια και την υδρόβια ζωή μέσα από 7 διαφορετικές μεθόδους ελέγχου, 3 εκ των οποίων έλαβαν χώρα σε γλυκό νερό και 4 σε θαλασσινό νερό.

Οικολογικά σχεδιασμένη φόρμουλα

 • Ισχυρά φίλτρα προστασίας από τον ήλιο
 • 94% βιοδιασπώμενη συσκευασία
 • Πράσινη ένδειξη στην εφαρμογή Yuka

Βέλτιστη καταναλωτική εμπειρία

 • Σύνθεση με αντοχή στο νερό
 • 24ωρη ενυδάτωση
 • Ευχάριστο άρωμα με θαλάσσιες νότες
 • Υφή που απορροφάται εύκολα
 • Δεν αφήνει λευκά σημάδια μετά την εφαρμογή του
 • Δεν κολλάει, και δεν έχει λιπαρό φινίρισμα

Ocean Conservancy

«Ο καθένας μας έχει έναν σημαντικό ρόλο στην μάχη ενάντια στη ρύπανση των ωκεανών και αυτό συμπεριλαμβάνει και τα μεγάλα brands στο κομμάτι της ομορφιάς, όπως η Garnier. Είμαστε ευγνώμονες που η Garnier συνεργάζεται μαζί μας και μας υποστηρίζει στην ενημέρωση του κόσμου για τη ρύπανση των ωκεανών από πλαστικό. H Garnier μπορεί πραγματικά να μας υποστηρίξει στην αντιμετώπιση του φαινομένου, τόσο με τη δημιουργία και την οργάνωση συντονισμένων δράσεων καθαρισμού παραλίας, όσο και με τη δέσμευσή της για τη μείωση του πλαστικού αποτυπώματος σε όλα της τα προϊόντα.»

Nick Mallos - Director of the Trash Free Seas Program at Ocean conservancy

 

Η αφοσίωση της ομάδας Garnier

Όπου και όποτε είναι δυνατό, οι ομάδες μας συγκεντρώνονται με σκοπό να συλλέξουν πλαστικά από τις παραλίες.
Έως και σήμερα:

 • Έχουν συμμετάσχει 431 άτομα από 8 χώρες
 • Έχουν συλλεχθεί 7,6 τόνοι απορριμάτων