Challenge Accepted – Η πρό(σ)κληση της M·A·C

Tags

Press Releases
Νεα

Ημερομηνία

Για τη M·A·C το κραγιόν δεν είναι απλά χρώμα και το foundation δεν είναι απλή κάλυψη. Εσείς τι πιστεύετε;

Για τη M·A·C το να ικανοποιεί αλλά και να ξεπερνά τις προσδοκίες του κοινού όσον αφορά τη δύναμη των προϊόντων μακιγιάζ είναι μία πρόκληση που την εμπνέει καθημερινά. Η καμπάνια Challenge Accepted προσκαλεί το κοινό να δοκιμάσει τα προϊόντα της M·A·C, να τα τεστάρει και να ανακαλύψει την απίστευτα σταθερή απόδοσή τους.

Προκάλεσε τον εαυτό σου, δημιούργησε το αγαπημένο σου make-up look και δοκίμασε τη δυναμική και την απόδοσή του, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία!

Challenge Accepted - Η θρυλική Cher και η ανατρεπτική Saweetie

Δύο superstars για best-in-class μακιγιάζ

Ποιες δύο εμβληματικές προσωπικότητες θα ήταν πιο ιδανικές να ηγηθούν το Challenge, από τη θρυλική Cher και την ανατρεπτική Saweetie, δύο superstars που καταφέρνουν να ξεχωρίζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο όπως ακριβώς κάνουν και τα προϊόντα του brand.

Βασικό χαρακτηριστικό και των δύο είναι πως ποτέ δε συμβιβάζονται. Δε φοβούνται να αμφισβητήσουν τα δεδομένα, είναι δύο καλλιτέχνιδες που καθρεφτίζουν τη δέσμευσή του brand να δημιουργεί best-in-class προϊόντα μακιγιάζ. Ενδυναμώνουν κάθε μέλος της κοινότητας τους και δουλεύουν τόσο σκληρά, όσο και η M·A·C.

«Ήμουν πάντα η Cher, αλλά δεν είχα την πολυτέλεια του makeup, της περιποίησης των μαλλιών αλλά και των κουστουμιών στην ηλικία των 4. Επίσης, έτρεχα χωρίς ρούχα στο σπίτι τραγουδώντας με τη βοήθεια της χτένας της μητέρας μου. Ήμουν πάντα επίμονη. Αργότερα η επιμονή μου έγινε ο οδηγός μου. ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ‘ΟΧΙ’… ότι κι αν γινόταν ποτέ δε το έβαζα κάτω. Δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να τον επηρεάζει η γνώμη του κόσμου. Έπαιρνα ρίσκα γιατί τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Ήμουν σαν ένα συγκρουόμενο αμάξι: μόλις χτυπούσα σε τοίχο απλά έκανα πίσω και άλλαζα κατεύθυνση. Έλεγα πάντα ναι στις νέες προκλήσεις.» – CHER

«Πάντα μου άρεσε να βάζω υψηλούς στόχους και να τους καταφέρνω. Το να αποτελείς σύμβολο για έμενα σημαίνει να σκέφτεσαι outside of the box και να βγαίνεις από το comfort zone και για αυτό η συγκεκριμένη καμπάνια με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα να συνεργάζομαι με μία θρυλική τραγουδίστρια σαν τη Cher και ένα brand σαν τη M·A·C που πάντα λάτρευα να χρησιμοποιώ, ήταν το τέλειο fit.
Το M·A·C Lipglass ήταν πάντα το αγαπημένο μου go-to προϊόν, το χρησιμοποιώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Η αριστοκρατική ενέργεια της Cher είναι τόσο μεταδοτική και το να είμαι δίπλα της, αποτελεί μία αξέχαστη εμπειρία.» – SAWEETIE

Οι Artists του brand ποτέ δε δίσταζαν να επικοινωνήσουν τι θέλουν και τι χρειάζονται πραγματικά από τα προϊόντα τους.

«Πάντα ήθελα ένα matte lipstick που να έχει άνετη αίσθηση και έντονο αποτέλεσμα που δε ξεθωριάζει. Μιλούσα πάντα για αυτά που πίστευα πως το κοινό θα λατρέψει... και τότε ήρθε το Powder Kiss Lipstick και τότε Challenge Accepted. Aυτή η σύνθεση αλλάζει τα δεδομένα και μου προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών όσον αφορά τις αποχρώσεις ώστε να ταιριάζουν με τη διάθεσή μου, το make-up look μου και οποιαδήποτε πρόκληση προκύπτει οποιαδήποτε στιγμή.» — Take Chantel Miller, Director of Artistry και Digital Content, North America

H πρόκληση βρίσκεται στην καρδιά της M·A·C

Το brand τολμά να αμφισβητεί το status quo, αψηφά τους κοινωνικούς κανόνες και πάντα δημιουργεί προϊόντα με μοναδικά χαρακτηριστικά, δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, από τη γκάμα των αποχρώσεων μέχρι την απόδοση και τα effects τους. Από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η M·A·C το 1984, πάντα είχε το όραμα να δημιουργεί προϊόντα υψηλής απόδοσης που είναι κατάλληλα όχι μόνο για την κοινότητα των makeup artist αλλά και για όλες τις ηλικίες, τις φυλές και τα φύλα. Αυτή η πρόκληση είναι πιο αληθινή από ποτέ. Με όποιον τρόπο επιθυμείς να εκφράζεσαι, όποιος κι αν είσαι ή θες να γίνεις, η M·A·C υποστηρίζει την αυθεντικότητα και σε προσκαλεί να γιορτάσεις την ατομικότητα σου μέσω του μακιγιάζ.

Για ποιο αγαπημένο σου προϊόν της M·A·C, θα ήθελες να δοκιμάσεις τη δύναμη και την απόδοσή του; Για όλα. Θέλουμε να δούμε όλες τις δυνατότητες που κρύβουν τα προϊόντα μακιγιάζ της M·A·C!

Διαθέτουν απίστευτη απόδοση χρωμάτων, είναι αδιάβροχα, ανθεκτικά σε ίδρωτα και υγρασία και αντέχουν στο χρόνο. Η M·A·C επιθυμεί να αποδείξει πως η ποιότητα και η τέχνη που χαρακτηρίζει κάθε προϊόν είναι ιδανικές για κάθε ημέρα και απευθύνονται σε όλους ανεξάρτητα από το lifestyle τους.

Αυτό συμβαίνει καθώς κάθε προϊόν διαθέτει μοναδικές συνθέσεις που υπερβαίνουν τα όρια της ομορφιάς και είναι σχεδιασμένες να κάνουν κάθε σου ημέρα τόσο εξαιρετική όσο είσαι εσύ!

«Μόνο η M·A·C θα μπορούσε να ενώσει τις δυνάμεις της Cher και της Saweetie. Όταν σκεφτόμασταν πως να αναδείξουμε τις δυνατότητες και το high-performance των προϊόντων, ήταν προφανές για εμάς πως χρειαζόμασταν ένα αληθινό icon και μία θρυλική τραγουδίστρια. Τα προϊόντα της M·A·C έχουν δημιουργηθεί για stars on ή off stage, για όλη την ημέρα και κάθε ημέρα. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που η Cher και η Saweetie δοκιμάζουν τα προϊόντα, καταφέρνοντας να αναδείξουν όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.» — Drew Elliott, SVP, Global Creative Director, M·A·C Cosmetics.