Η Aveda εξασφαλίζει καθαρό νερό σε περισσότερους ανθρώπους

Tags

Press Releases
Νεα

Θέμα

Ο παγκόσμιος ηγέτης στην βιωσιμότητα λανσάρει το Limited Edition Shampure™ Nurturing Shampoo Bar ως μέρος των προσπαθειών της για καθαρό νερό σε άτομα που έχουν ανάγκη μέσω της οργάνωσης charity: water

Ημερομηνία

Αυτόν τον μήνα της Γης, η Aveda έχει μια μόνο αποστολή: να εξασφαλίσει καθαρό νερό σε περισσότερους ανθρώπους.

Ο παγκόσμιος ηγέτης στην βιωσιμότητα λανσάρει το Limited Edition Shampure™ Nurturing Shampoo Bar ως μέρος των προσπαθειών της για καθαρό νερό σε άτομα που έχουν ανάγκη μέσω της οργάνωσης charity: water.

 

Aveda Earth month Charity water for all

Αυτόν τον Μήνα τα Γης, η Aveda, η υψηλής απόδοσης, φυτική μάρκα μαλλιών με αποστολή να νοιάζεται τον κόσμο, είναι περήφανη που υποστηρίζει για άλλη μια φορά την φιλανθρωπική οργάνωση charity: water με σκοπό να παρέχει καθαρό νερό σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Από το 1999, όταν ο ιδρυτής της Aveda, Horst Rechelbacher, ξεκίνησε την ετήσια εκστρατεία Earth Month, η Aveda συγκέντρωσε σχεδόν 65 εκατομμύρια δολάρια για περιβαλλοντικούς σκοπούς σε όλο τον κόσμο. Φέτος, είναι σε αποστολή να συγκεντρώσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια για την προστασία και την παροχή καθαρού νερού σε άτομα που έχουν ανάγκη στην Ινδία, το Νεπάλ, τη Μαδαγασκάρη και την Αιθιοπία κατά τη διάρκεια του Μήνα τα Γης 2021 αλλά και μετά.

Καθαρό νερό σε κοινότητες ανά τον κόσμο

Κατά τη διάρκεια του Μήνα της Γης 2021, η Aveda δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές της να υποστηρίξουν την προσπάθειά της: να προσφέρει καθαρό νερό σε ανθρώπου που το έχουν ανάγκη και να φτάσει το στόχο των $2M σε δωρεά:

 1. Η Aveda θα δωρίσει $5 από την πώληση του κάθε limited-edition Shampure™ Nurturing Shampoo Bar και των Discovery Set Nutriplenish™, Botanical Repair™ και Invati Advanced™ στην οργάνωση charity: water
 2. Η Aveda θα δωρίσει το 100% των online & offline πωλήσεων στις ΗΠΑ, την ημέρα της Γης 22 Απριλίου 2021 στην οργάνωση to charity: water (η δωρεά θα είναι μέχρι $600K).
 3. Σε συνεργασία με το MoveSpring, η Aveda θα οργανώσει ένα virtual Earth Month RunWalk όλο τον μήνα του Απριλίου. Σας καλούμε να συμμετάσχετε κάνοντας εγγραφή για να τρέξετε ή να περπατήσετε 6km: τη μέση απόσταση που οι άνθρωποι περπατούν μέχρι τη πηγή καθαρού νερού τους στις αναπτυσσόμενες χώρες. To ποσό συμμετοχής 25$ βοηθά στην παροχή καθαρού νερού σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Γνωρίστε το Shampure™ Nurturing Shampoo bar

Το νέο, limited-edition Shampure™ Nurturing Shampoo Bar, είναι μια μπάρα σαμπουάν χωρίς σιλικόνη, χωρίς sulfate, cruelty-free και vegan, προσφέροντας απαλή φροντίδα για τα μαλλιά και τον πλανήτη. Περιέχει έλαιο αβυσσινίας, καθαρίζει απαλά και παρέχει ανάλαφρη μακράς διαρκείας θρέψη, ενώ εγχέει στα μαλλιά το χαρακτηριστικό χαλαρωτικό άρωμα της Aveda.

Σύμφωνα με τη δέσμευση της Aveda για βιώσιμες συσκευασίες, το Shampure ™ Nurturing Shampoo Bar διαθέτει μηδενική πλαστική συσκευασία. Το κουτί είναι 100% ανακυκλωμένο FSC και με την αγορά του μπορείτε να μας βοηθήσετε να σώσουμε 2 τόνους πλαστικών που αντιστοιχούν σε 180Κ μπουκάλια νερό. . Επιπλέον, το 100% των υπολειμμάτων από τη διαδικασία παραγωγής θα δοθεί στο ίδρυμα Clean the World, το οποίο με τη σειρά του θα το ανακυκλώσει σε νέα σαπούνια για κοινότητες που έχουν ανάγκη.

Το Limited Edition Shampure™ Nurturing Shampoo Bar (ΠΛΤ 18€) θα είναι διαθέσιμο από 1 Απριλίου 2021 στο aveda.gr.

Discovery Sets με καλό σκοπό

Ανακαλύψτε τη νέα αγαπημένη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας δίνοντας ταυτόχρονα κάτι πίσω. Η Aveda παρουσιάζει τα discovery sets με προϊόντα από τις top σειρές της μάρκας. $5 από κάθε σετ που πωλείται κατά τη διάρκεια του Μήνα της Γης θα χρηματοδοτήσει έργα καθαρού νερού.

Τα sets περιλαμβάνουν:

 1. Botanical Repair™ Strengthening Trio: Εντατική επανόρθωση σε 3 επίπεδα, με την επαναστατική τεχνολογία δημιουργίας νέων δεσμών για να ενδυναμώσει, να επανορθώσει και να προστατεύσει τα μαλλιά εκ των έσω.
   
 2. Nutriplenish™ Light Moisture Trio & Deep Moisture Trio: Ενυδάτωση με θρεπτικά συστατικά από superfood. Εντατική ενυδάτωση με έλαιο ροδιού πλούσιο σε omega-5-rich για ορατά πιο υγιή, απαλά και εύπλαστα μαλλιά.
   
 3. Invati Advanced™ Light Trio & Rich Trio: Το σύστημα 3ων βημάτων Invati Advanced™ μειώνει την τριχόπτωση κατά 53% , για πλούσια, πυκνά και δυνατά μαλλιά.

Λίγα λόγια για την charity: Water

Η charity: water είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προσφέρει καθαρό και ασφαλές πόσιμο νερό σε ανθρώπους στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Από το 2006, η charity: water έχει χρηματοδοτήσει περισσότερα από 29.000 έργα σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσει 8,4 εκατομμύρια άτομα να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό, υγιεινή και βελτιωμένη αποχέτευση. Μάθετε περισσότερα για το charity: water στο www.charitywater.org

Λίγα λόγια για την Aveda

Η Aveda, ιδρύθηκε το 1978 στη Μινεάπολη, δημιουργεί φυτικά προϊόντα για τα μαλλιά, το δέρμα και το σώμα για επαγγελματίες και καταναλωτές. Η Aveda καινοτομεί σε βοτανικές τεχνολογίες, συνδυάζοντας τις αρχές της σύγχρονης επιστήμης και της Αγιουρβέδας, της αρχαίας ινδικής θεραπευτικής παράδοσης, για να αναπτύξει προϊόντα για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και του σώματος που παράγονται με αγνά λουλούδια και φυτικά εκχυλίσματα, συστατικά που δημιουργούνται με σεβασμό προς τη Γη, καθώς και ένα ολοκληρωμένο μενού με χαλαρωτικές τελετουργίες για ολιστική ομορφιά.

Η μάρκα πρωτοστατεί στην βιώσιμη καινοτομία στο χώρο της ομορφιάς εδώ και δεκαετίες. Η Aveda ήταν η πρώτη εταιρία το 1989 που υπέγραψε το Ceres Principles – μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που κινητοποιεί τις εταιρίες για την κλιματική αλλαγή, τα αποθέματα νερού και άλλες προσκλήσεις περιβαλλοντικής βιωσιμότητας – και η πρώτη εταιρία ομορφιάς που χρησιμοποιεί 100% την αιολική ενέργεια στην κεντρική μονάδα παραγωγής της. Τον Ιούνιο 2020 η Aveda παρουσίασε στα κεντρικά της γραφεία μία ηλιακή εγκατάσταση 900kW σε μία έκταση 14,5 στρεμμάτων, η οποία παρέχει πάνω από το 50% των ετησίων ενεργειακών αναγκών για την παραγωγή, ενώ το υπόλοιπο 50% καλύπτεται από την αιολική ενέργεια. Αυτή η εγκατάσταση αντισταθμίζει πάνω από 1.100 μετρικούς τόνους CO2 ετησίως.

Οι 5 αξίες της μάρκας

 1. Χρησιμοποιούμε συστατικά φυσικής προέλευσης
 2. Cruelty Free - Δεν κάνουμε ποτέ δοκιμές σε ζώα
 3. "Smells like Aveda" – Αγνά αρώματα λουλουδιών & φυτών
 4. Περιβαλλοντική Ευθύνη – Παραγωγή με 100% αιολική ενέργεια
 5. Συσκευασίες από ανακυκλωμένα υλικά