Η Ήβη Αδάμου brand ambassador για το νέο Shinefinity

Tags

Press Releases

Ημερομηνία

Η Ήβη Αδάμου εμπιστεύτηκε τους hair experts της Wella Company, και έκανε την αλλαγή στα μαλλιά της επιλέγοντας την υπηρεσία χρώματος Shinefinity. H ίδια ήθελε να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της χωρίς να αλλάξει τo χρώμα της βάση της. ΧΩΡΙΣ ξανοίγματα και ΧΩΡΙΣ φθορά.

Η Ήβη Αδάμου εμπιστεύτηκε τους hair experts της Wella Company

Ένα λαμπερό πέπλο χρώματος μεγάλης διάρκειας χωρίς φθορά

Η Wella Professionals, παγκόσμιος ηγέτης στις επαγγελματικές υπηρεσίες χρώματος μαλλιών, αναβαθμίζει σε νέα ύψη τις υπηρεσίες glossing & toning με το λανσάρισμα του νέου SHINEFINITY, ενός λαμπερού χρώματος μεγάλης διάρκειας χωρίς ξάνοιγμα και χωρίς φθορά, προσφέροντας πιστά στον τόνο, αξιόπιστα χρωματικά αποτελέσματα με λάμψη που αισθάνεστε.

Τα λαμπερά, υγιή στην όψη μαλλιά έχουν τρομερή ζήτηση, με τις υπηρεσίες ξανοίγματος και toning να αποτελούν τις πιο διαδεδομένες υπηρεσίες στα κομμωτήρια.

Το SHINEFINITY φέρνει την επόμενη γενιά glossing με 32 διαφανής μοντέρνες αποχρώσεις για άπειρες χρωματικές δυνατότητες και λάμψη που αισθάνεστε, χωρίς ξάνοιγμα και χωρίς φθορά.

H νέα σειρά περιέχει μία καινοτόμα καθαρή σύνθεση με τεχνολογία ισορροπημένου pH που επιτέλους καταρρίπτει την παραδοχή ότι μόνο το όξινο επίπεδο χρώματος μπορεί να είναι χωρίς φθορά. H σύνθεση ρυθμίζει το επίπεδο του pH του χρώματος σε ένα ελεγχόμενο εύρος, καθ’ όλη τη διάρκεια της βαφής, προσφέροντας πιστά στον τόνο, αξιόπιστα χρωματικά αποτελέσματα. Αυτό συνεπάγεται μηδενικό ξάνοιγμα και μηδενική φθορά, για υγιή στην όψη μαλλιά που λάμπουν και έχουν μία μεταξένια αίσθηση.

To SHINEFINITY είναι συν-δημιουργία με την Wella Professionals Brand Ambassador Patricia Nikole, ένα social media icon με περισσότερους από 1 εκατομμύριο Instagram followers, γνωστή ως @PaintedHair. Η Patricia είναι ειδική στο glossing και γνωστή ως πρωτοπόρος στις επαγγελματικές υπηρεσίες χρώματος/ τεχνικές painting. Η Patricia είναι μία από τις δημιουργικές αυθεντίες πίσω από τη λάμψη νέας γενιάς Shinefinity, η οποία δημιούργησε τις τεχνικές που ικανοποιούν ακόμη και τις πιο απαιτητικές πελάτισσες.

Απολαύστε την ευελιξία του SHINEFINITY

Ένα glaze που ταιριάζει σε οποιαδήποτε περίπτωση στο κομμωτήριο. ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΞΑΝΟΙΓΜΑ με ένα λαμπερό πέπλο χρώματος μεγάλης διάρκειας για τα μέγιστα οφέλη από την υπηρεσία. Χρησιμοποιήστε το μετά από υπηρεσίες για ξανθό, μόνο του ή σε φυσικά μαλλιά για μία ακαταμάχητη μεταξένια αίσθηση.

«To SHINEFINITY ενδυναμώνει τους hair colorists να δημιουργήσουν χωρίς όρια.» — Patricia Nikole

Ενισχύουμε τη δυναμική του μενού υπηρεσιών του κομμωτηρίου

Με το λανσάρισμα του SHINEFINITY, η Wella Professionals υποστηρίζει τα κομμωτήρια προσθέτοντας το glaze στο μενού υπηρεσιών και λανσάροντας το νέο SHINEFINITY Color Glaze, για να εκπλήξουν τις πελάτισσες τους με ένα αξιόπιστο και μακράς διαρκείας Color Glaze χωρίς ξάνοιγμα και χωρίς φθορά.

«Το SHINEFINITY είναι η πιο καθαρή μας demi-color τεχνολογία μέχρι σήμερα. Χωρίς ξάνοιγμα & χωρίς φθορά, αντιμετωπίζει βασικές ανησυχίες των πελατισσών, όπως η φθορά των μαλλιών και τα καθαρά συστατικά, επιτρέποντας σε περισσότερες πελάτισσες να αρχίσουν να βάφουν τα μαλλιά τους ή να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες βαφής τους πιο συχνά. Η Wella Professionals συνεχίζει περήφανα να θέτει τα υψηλότερα πρότυπα παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να εμπνεύσουν τους κομμωτές σε όλο τον κόσμο.» — Hugh Dineen, Brand President & Chief Marketing Officer, Wella Company