Η Phoebe Dynevor συνεργάζεται με τη weDo/ για θετική αλλαγή

Tags

Press Releases
Νεα

Θέμα

Ενισχύοντας περαιτέρω το προφίλ οικολογικής συνείδησής της, η weDo/ Professional συνεργάζεται με την Plastic Bank για την απομάκρυνση των πλαστικών από το περιβάλλον.

Ημερομηνία

H Phoebe Dynevor έχει ανακοινωθεί ως η πρώτη Global Ambassador της weDo/ Professional, πρεσβεύοντας τις δράσεις για θετική αλλαγή.

Η Βρετανίδα ηθοποιός που είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της στο BRIDGERTON στο Netflix, συνεργάζεται με τη weDo/ Professional για να διαδώσει ένα νέο μήνυμα θετικής αλλαγής, προσφέροντας νέους τρόπους για τη φροντίδα των μαλλιών και του πλανήτη. Ως η πρώτη Global Ambassador του brand για θετική αλλαγή, η Phoebe θα συνεργαστεί με τη weDo/ για να αναζητήσει πιο βιώσιμες ρουτίνες περιποίησης μαλλιών, ενώ θα τονίσει τη σημασία της κοινής δράσης για τη μείωση των επιπτώσεών μας στο περιβάλλον.

H Phoebe Dynevor έχει ανακοινωθεί ως η πρώτη Global Ambassador της weDo/ Professional.

Για τη φροντίδα των μαλλιών και του πλανήτη

Όπως είπε η ίδια :

«Είναι κάτι περισσότερο από ένα εμπορικό brand, είναι μια νοοτροπία, μια έκκληση για δράση, μια κοινότητα. »

Μια φράση που ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία της weDo/.

Για να γίνει πραγματικότητα η δράση με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, η weDo/ συνεργάζεται με τον οργανισμό Plastic Bank, οι οποίοι δεσμεύονται να αποτρέπουν την είσοδο 8 πλαστικών μπουκαλιών στον ωκεανό για κάθε προϊόν που πωλείται. Η συνεργασία αυτή έχει ήδη “σταματήσει” πάνω από 10 εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται συνεχώς.

Η Phoebe Dynevor και η weDo/ για θετική αλλαγή

«Στον κόσμο που ζούμε σήμερα, υπάρχει μια πίεση στο να δείχνουμε ότι είμαστε καλά και να κάνουμε καλές πράξεις, ενώ όλοι ψάχνουμε τρόπους για να βοηθήσουμε τον πλανήτη αλλάζοντας απλά τις καθημερινές μας συνήθειες ή τα προϊόντα που επιλέγουμε. Θέλω να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας για την προστασία του πλανήτη, και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους της συνεργασίας μου με τη weDo/.

«Το να ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμε προϊόντα για τα μαλλιά και το σώμα που δημιουργούνται από συστατικά φυσικής προέλευσης, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Αυτό που αγαπώ στη weDo/ είναι ότι κατάφεραν να επηρεάσουν πολύ κόσμο να αλλάξει συνήθειες και να δρουν μαζί, ενώ παράλληλα έχουν δημιουργήσει προϊόντα εξαιρετικής απόδοσης.» — Phoebe Dynevor

Phoebe’s weDo/ Must-Haves

Moisture & Shine No Plastic Shampoo
Αυτό το σαμπουάν σε μορφή μπάρας έχει σχεδιαστεί ειδικά για κανονικά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά και τους χαρίζει απαλότητα, ζωντάνια και ενυδάτωση. Με σύνθεση που περιλαμβάνει οργανικό έλαιο argan και κόκκινο ορυκτό πηλό, το Moisture & Shine No Plastic Shampoo είναι πιστοποιημένο από τη Vegan Society και από την Cruelty Free International και κατασκευάζεται με 99,8% βιοδιασπώμενα συστατικά. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά κάνουν τη μπάρα ιδανική για τα μαλλιά, αλλά και για το σώμα. ‘Εχει βραβευτεί με το τίτλο του Καλύτερου φυσικού σαμπουάν σε μορφή μπάρας, στα βραβεία του Marie Claire UK Hair Awards 2021.

Moisture & Shine Conditioner
Το Moisture & Shine Conditioner ξεμπλέκει τα μαλλιά στη στιγμή, χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Κι όλα αυτά χωρίς σιλικόνες! Επίσης, διατηρεί τέλεια τη ζωντάνια του χρώματος με εκχύλισμα ρόιμπος φυσικής ενεργοποίησης.

Moisturizing Day Cream
Αυτή η ενυδατική κρέμα μαλλιών προσφέρει ενυδάτωση, απαλότητα και κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα, μεταξένια και λαμπερά όλη μέρα. Το Moisturizing Day Cream προσφέρει ενυδάτωση στα χέρια για έως 2 ώρες και απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα επιτρέποντας να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας αμέσως.

Συνεργασία με την PLASTIC BANK

Ενισχύοντας περαιτέρω το προφίλ οικολογικής συνείδησής της, η weDo/ Professional συνεργάζεται με την Plastic Bank για την απομάκρυνση των πλαστικών από το περιβάλλον. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η weDo/ Professional επιδιώκει να επεκτείνει την προσπάθειά της στην προστασία του περιβάλλοντος πέρα από τα προϊόντα που αναπτύσσει, να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη της αποστολής της για συλλογική δράση με στόχο έναν πιο βιώσιμο κόσμο. Η Plastic Bank συμβάλλει στον καθαρισμό των ωκεανών από τα πλαστικά, βοηθώντας ταυτόχρονα στην καταπολέμηση της ακραίας φτώχιας, ενδυναμώνοντας ζημιωμένες κοινότητες για να μετατρέψουν τη ρύπανση σε πλούτο. Τα συλλεχθέντα πλαστικά μπορούν να ανταλλάσσονται από τους κατοίκους της περιοχής με χρήματα, σχολικά δίδακτρα, υγειονομική περίθαλψη ή ασφάλιση.