Νέο άρωμα "Scarlet Poppy" by Jo Malone London

Tags

Press Releases

Θέμα

Scarlet Poppy Cologne Intense by Jo Malone London

Ημερομηνία

O βρετανικός οίκος Jo Malone London παρουσιάζει το νέο άρωμα Scarlet Poppy.

Ο οίκος Jo Malone London παρουσιάζει μια νέα προσθήκη στη συλλογή των Cologne Intense: το σαγηνευτικό Scarlet Poppy. Αυτό το νέο φλοράλ άρωμα είναι εμπνευσμένο από τις πολυτελείς και άκρως εξωτικές παπαρούνες των άγριων στεπών της Ασίας.
 

New Cologne Intense by Jo Malone London κεντρική φωτογραφία δελτίου τύπου hairspectrum.gr

Ενισχυμένο με τα αρώματα της ίριδας, νότες από κριθάρι και tonka bean που έρχονται να προσδώσουν διπλή δόση γλυκύτητας, ενώ παράλληλα, το χυμώδες σύκο διαμορφώνει την τελική μορφή του πλούσιου αρώματος.

Η συλλογή Cologne Intense της Jo Malone London ταξιδεύει ανά τον κόσμο, συλλέγοντας πολύτιμα συστατικά για τη δημιουργία απροσδόκητων αρωμάτων. Αυτή η τελευταία προσθήκη της συλλογής παρουσιάζεται σε ένα πολυτελές μπουκάλι, σε κόκκινο σχέδιο, ως μνεία στο λουλούδι που το ενέπνευσε.

«To Scarlet Poppy είναι πλούσιο, σαγηνευτικό και βαθιά λουλουδάτο, ενώ η ένταση του αυξάνεται όσο το φοράς. Αποτελεί ένα διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα άκρως κομψό άρωμα» τονίζει η Celine Roux, Global Head of Fragrance.

Η Jo Malone London προτείνει την μίξη του νέου Scarlet Poppy με το Poppy & Barley. Ο συνδυασμός τους ενισχύει τις αρωματικές νότες της παπαρούνας, δημιουργώντας ένα ελκυστικό, φλοράλ άρωμα.

  • Scarlet Poppy Cologne Intense 100ml
  • Scarlet Poppy Cologne Intense 50ml

Tο Scarlet Poppy είναι διαθέσιμο στα καταστήματα και online από τον Ιανουάριο του 2021.