Νέος ορός: Spécifique potentialiste της Kérastase

Tags

Press Releases
Νεα

Θέμα

Εμβληματικός ορός για το τριχωτό της Kérastase, νέο spécifique potentialiste

Ημερομηνία

Η Kérastase παρουσιάζει το Potentialiste, έναν επαναστατικό ορό για το τριχωτό, βασισμένο στην επιστήμη με τη δύναμη του μικροβιώματος, που ωφελεί κάθε τύπο τριχωτού & μαλλιών.

Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Kérastase ήταν και εξακολουθεί να είναι πρώτα απ’ όλα η περιποίηση. Πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι σημάδι υγείας και εσωτερικής ισορροπίας. Στην εποχή μετά την πανδημία, η υγεία είναι πιο σημαντική από ποτέ. Οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει, αυξάνοντας τη ζήτηση για αποτελεσματικές λύσεις για τα μαλλιά, που βασίζονται στην επιστήμη. Η κοινότητά μας ζητά προϊόντα που βελτιώνουν την υγεία των μαλλιών και τα βοηθούν να αναδείξουν όλη τους την ομορφιά, ακόμα και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της σύγχρονης ζωής. Σε όλον τον κόσμο σήμερα, το τριχωτό αποτελεί κύριο μέλημα των καταναλωτών για την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης. Γνωρίζοντας ότι το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής μπορούν να διαταράξουν το εσωτερικό μας οικοσύστημα, αναζητούν ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα περιποίησης που να καταπραΰνει το καταπονημένο τριχωτό και να εξασφαλίζει αναζωογόνηση, άνεση και, κατ’ επέκταση, όμορφα, υγιή μαλλιά.

Νέος ορός Spécifique Potentialiste - Kérastase

Το Potentialiste είναι η επιτομή της οικογένειας προϊόντων Spécifique, μιας συλλογής αφιερωμένης στην υγεία του τριχωτού και στον ρόλο της στην υγεία και την ομορφιά των μαλλιών. Ο ορός αυτός είναι μια καθολική λύση, κατάλληλη για κάθε φύλο και κάθε τύπο τριχωτού και μαλλιών, που συνδυάζεται τέλεια με όλες τις σειρές και τις ρουτίνες Kérastase. Βασισμένο στην επιστήμη του μικροβιώματος, το Potentialiste είναι σχεδιασμένο να υποστηρίζει τους τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς που διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του τριχωτού. Είναι η πρωτοποριακή απάντηση στη μακρόχρονη πεποίθησή μας ότι τα μαλλιά μπορούν να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους μόνο όταν υπάρχει μια ισορροπημένη βάση, που έγκειται στη βέλτιστη υγεία του τριχωτού.

Ανακαλύπτοντας το μικροβίωμα

Μια αόρατη αποικία μικροοργανισμών που παρέχει συνεχή φροντίδα και περιποίηση, επιτρέποντας στο τριχωτό & τα μαλλιά να ευδοκιμήσουν.

Τι είναι;

Το μικροβίωμα είναι ένα ευεργετικό οικοσύστημα ζωντανών βακτηρίων και μυκήτων που υπάρχουν εκ φύσεως στην επιφάνεια του τριχωτού. Κληρονομείται από τη μητέρα και είναι μοναδικό για τον καθένα μας, όπως ένα δακτυλικό αποτύπωμα. Το μικροβίωμα αναπτύσσεται και εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας, επιτελώντας ποικίλες ζωτικές λειτουργίες. Είναι ο πιο πιστός σύμμαχος του τριχωτού μας. Όταν το μικροβίωμα βρίσκεται σε ισορροπία, το τριχωτό μπορεί να αμύνεται και να θεραπεύεται. Όταν το μικροβίωμα αποδυναμώνεται, το τριχωτό μένει πιο εκτεθειμένο στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες και την καταπόνηση.

Το μικροβίωμα είναι κομμάτι μας

Το τριχωτό δεν αποτελείται μόνο από δερματικά κύτταρα. Είναι μια ακμάζουσα αποικία βακτηρίων, μυκήτων και άλλων μικροσκοπικών μορφών ζωής. Αν και δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι, αυτοί οι άφθονοι μικροοργανισμοί παίζουν ζωτικό ρόλο στην υγεία του δέρματος. Εργάζονται ανελλιπώς εκτελώντας καθήκοντα εξισορρόπησης αλλά και ενίσχυσης του φραγμού. Το μικροβίωμα είναι, ουσιαστικά, πιστός συνοδοιπόρος στην αναζήτησή μας για ένα υγιές δέρμα.

Τα μικρώβια είναι πολύτιμα για το τριχωτό

Κάποτε μαθαίναμε στη βιολογία ότι τα βακτήρια μάς κάνουν να αρρωσταίνουμε· ωστόσο, πρόσφατες έρευνες –ιδίως πάνω στο μικροβίωμα του εντέρου– δείχνουν ότι η αλήθεια είναι πιο περίπλοκη. Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους μικροοργανισμούς που ζουν μέσα και πάνω στο σώμα μας είναι απαραίτητοι για τις λειτουργίες του. Το μικροβίωμα περιλαμβάνει μέχρι και 1000 είδη βακτηρίων, με εκατομμύρια να ζουν σε κάθε τετραγωνικό εκατοστό του τριχωτού. Είναι εκεί για να βοηθήσουν.

Ώρα να ανταποδώσουμε στο μικροβίωμα

Για πολλά χρόνια, πιστεύαμε ότι, για να είναι κανείς καθαρός, υγιής και όμορφος, έπρεπε να σκοτώσει το 99,9% των μικροβίων του δέρματός του. Τα πάντα –από τα προϊόντα υγιεινής και τα καθαριστικά σπιτιού μέχρι τα συστήματα εξαερισμού στα γραφεία μας– σχεδιάστηκαν για να κρατούν μακριά τον κόσμο των μικροβίων. Πιο πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι το μικροβίωμα όχι μόνο δεν είναι επικίνδυνο, αλλά στην πραγματικότητα παίζει ζωτικό ρόλο στην υγεία μας. Γι’ αυτό, πρέπει να φροντίζουμε τους μικροσκοπικούς αυτούς συμμάχους μας προσέχοντας να μην διαταράσσουμε την ισορροπία τους.

Μετά από 20 χρόνια ερευνών, η Kérastase καταλήγει στο συμπέρασμ α ότι η ισορροπία του τριχωτού είναι το κλειδί για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών.

Τα μαλλιά ξεκινούν από τις ρίζες, μέσα στο τριχωτό. Όταν το τριχωτό είναι υγιές, τα μαλλιά αναπτύσσονται πιο δυνατά και πιο όμορφα, με μεγαλύτερη αντοχή ενάντια στους παράγοντες που τα αποδυναμώνουν και τα κάνουν να φαίνονται άτονα. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι η κατάσταση του μικροβιώματος του τριχωτού παίζει σπουδαίο ρόλο στην υγεία του και στην ικανότητά του να υποστηρίζει την ανάπτυξη των μαλλιών. Επιπλέον, ο σύγχρονος τρόπος ζωής μπορεί να έχει επιζήμια επίδραση στο μικροβίωμα, αφήνοντας το αδύναμο και μη ισορροπημένο.

Η λύση είναι

Μια ρουτίνα περιποίησης που να αναπληρώνει και να προστατεύει το μικροβίωμα, προάγοντας την ισορροπία και την ευημερία του τριχωτού και, έτσι, βοηθώντας τα μαλλιά να ανακτήσουν την υγεία, την ομορφιά και τη λάμψη τους.

Η Kérastase παρουσιάζει το Potentialiste

Ο 1ος καθολικός ορός προστασίας για το μη ισορροπημένο τριχωτό, με κλάσματα πρεβιοτικών & προβιοτικών Bifidus + Βιταμίνη C.

Εμπλουτισμένο με συστατικά που υποστηρίζουν το μικροβίωμα του τριχωτού, το Potentialiste είναι μια πανίσχυρη ασπίδα προστασίας ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες που απειλούν την ισορροπία του τριχωτού. Αυτός ο προηγμένος ορός καθημερινής χρήσης προσφέρει αμέσως δροσιστική αίσθηση άνεσης, προάγοντας την υγιή όψη των ριζών και την ισορροπία του τριχωτού με την πάροδο του χρόνου. Προστατεύοντας το 100% της μικροχλωρίδας του τριχωτού, δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για μαλλιά δυνατά, με υγιή όψη.