Ο Νικόλας Βιλλιώτης τώρα #LOREALPRO Creator

Tags

Press Releases
Νεα

Ημερομηνία

Στην οικογένεια της L’Oréal Professionnel ως #LOREALPRO Creator εντάσσεται ο celebrity hair artist & colorist Νικόλας Βιλλιώτης.

Με 28 χρόνια πορείας στον κομμωτικό χώρο, ο Νικόλας Βιλλιώτης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και πιο επιδραστικούς Έλληνες κομμωτές. Μέσα από την εμπειρία και το expertise που τον χαρακτηρίζουν, ο Νικόλας από το νέο του ρόλο ως #LOREALPRO Creator, θα συμβάλλει στην προβολή και προώθηση της εικόνας και του περιεχόμενου της μάρκας και θα μοιράζεται πολύτιμα tips για την προσωποποιημένη εμπειρία μέσα στο κομμωτήριο, με καταναλωτές και κομμωτές.

Ο Νικόλας Βιλλιώτης στην L'Oréal ως Pro Creator

Ένας κόσμος γεμάτος πάθος για τα όμορφα μαλλιά

Για περισσότερα από 110 χρόνια, η L’Oréal Professionnel συνεργάζεται και συν-δημιουργεί με τους κορυφαίους hair artists στον κόσμο. Ταλαντούχοι, καλλιτεχνικά και κοινωνικά «ανήσυχοι», επιδραστικοί, διαφορετικοί, οι κομμωτές της L'Oréal Professionnel δημιουργούν μια ισχυρή κομμωτική κοινότητα που μοιράζεται γνώση και έμπνευση, προσκαλώντας κομμωτές και γυναίκες σε έναν κόσμο γεμάτο πάθος για τα όμορφα μαλλιά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ηγέτιδας επαγγελματικής μάρκας. Μέσα από τη συνεργασία με τη L’Oréal Professionnel και το ρόλο μου ως #LOREALPRO Creator, θα έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε για τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά και για καινοτόμα προϊόντα και τεχνικές, κυρίως όμως θα αναδείξουμε την αξία της επαγγελματικής περιποίησης και το ρόλο του κομμωτή ως απόλυτου expert ομορφιάς για τη γυναίκα. Οι γυναίκες αγαπούν τα όμορφα μαλλιά και αναζητούν συνεχώς νέα trends και εξεζητημένες τεχνικές που χαρίζουν ένα φυσικό, προσωποποιημένο αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να το προσφέρει μόνο ένας επαγγελματίας κομμωτής, μέσα από το expertise που διαθέτει και την εμπιστοσύνη που δημιουργεί στην πελάτισσα. Αυτά όλα απαιτούν μια σημαντική εξειδίκευση που μόνο ένας κομμωτής μπορεί να προσφέρει» — Νικόλας Βιλλιώτης.

Ο Νικόλας Βιλλιώτης ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από το χώρο του κομμωτήριου και στη συνέχεια εργάστηκε στο χώρο της μόδας και των περιοδικών ως ανεξάρτητος hair stylist. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει επιστρέψει στο χώρο του κομμωτήριου, που τόσο αγαπά, καθώς έχει δημιουργήσει το δικό του κομμωτήριο στο κέντρο της Αθήνας, βασισμένο στην δική του φιλοσοφία και αισθητική. Εκεί, μαζί με την ομάδα του υποδέχεται τις πελάτισσες του προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

«Η L'Oréal Professionnel είναι ένα τεράστιο πολυσυλλεκτικό κομμωτικό community, με πάθος για τη μόδα, την καλλιτεχνία, τη δημιουργία. Ο Νικόλας Βιλλιώτης εκφράζει απόλυτα τις αξίες της μάρκας αλλά και το όραμα που έχουμε για την εξέλιξη της κομμωτικής τέχνης μέσα στο χρόνο και την ανάδειξη της σπουδαιότητας του κομμωτή, τόσο για την υγεία των μαλλιών μας και την εμφάνιση μας, όσο και για την ίδια την ψυχολογία μας. Χαιρόμαστε πολύ που τον έχουμε κοντά μας στην οικογένεια της L'Oréal Professionnel και είμαστε σίγουροι ότι μέσα από τη συνεργασία αυτή θα μπορέσουμε να προσφέρουμε γνώση και έμπνευση σε κομμωτές και γυναίκες που αγαπούν τα όμορφα μαλλιά» — Άννα Χαμαλλέλη, Brand Business Manager L’Oréal Professional Products.