ΗΟΤ 100 HAIR AWARDS 2023!

Tags

Press Releases
Νεα

Θέμα

Η ALFAPARF MILANO PROFESSIONAL ΣΤΑ ΗΟΤ 100 HAIR AWARDS 2023!

Η ALFAPARF MILANO PROFESSIONAL ΣΤΑ ΗΟΤ 100 HAIR AWARDS 2023!

Για ακόμα μία χρονιά, η Alfaparf Milano Professional κερδίζει όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά και τη σταθερή αγάπη και προτίμηση κομμωτών και καταναλωτών!

Πάντα με βασικό κριτήριο τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που προσφέρουν επαγγελματική περιποίηση για κάθε ανάγκη και για κάθε τύπο μαλλιών, η Alfaparf Milano Professional αποτελεί πλέον την αξιόπιστη λύση τόσο για τον επαγγελματία της κομμωτικής, όσο και για την καταναλώτρια που ξέρει να ζητά το καλύτερο για τα μαλλιά της.

Και επειδή τα καλά νέα διαδίδονται γρήγορα,  για τη φετινή χρονιά όχι ένα, ούτε δύο, αλλά συνολικά τρία από τα προϊόντα της Alfaparf Milano Professional είναι φιναλίστ στα βραβεία του Ηairmagazine στην κατηγορία Hot 100 Hair Awards 2023!

Συγκεκριμένα, το Semi Di Lino Diamond Illuminating Shampoo και το Semi di Lino Diamond Illuminating Conditioner είναι φιναλίστ για το Best Shampoo και αντίστοιχα Best Conditioner για καθημερινή χρήση και φυσικά το διαχρονικό Best Seller της εταιρίας,  το Semi Di Lino Sublime Cristalli Liquid είναι επίσης φιναλίστ στην κατηγορία Best Serum!

 

Η Tes Cosmetics αποτελεί τον επίσημο διανομέα των προϊόντων Alfaparf Milano Professional στην Ελλάδα.

 Semi Di Lino Diamond Illuminating Shampoo

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 13 Μαρτίου.