Νέο masterclass - salon business by Stella Kotsopoulou

Θέμα

Επιχειρηματική εκπαίδευση για ιδιοκτήτες κομμωτηρίων - Salon Business Education

Ημερομηνία

Η Στέλλα Κωτσοπούλου, είναι σύμβουλος οργάνωσης & ανάπτυξης επιχειρήσεων ομορφιάς μοιράζεται μαζί μας την είδηση του νέου live webinar που δημιούργησε ειδικά για κομμωτές.

"Η αντοχή και η επιμονή για ζωή σε καλύτερες συνθήκες θα μας ανεβάσει σε «σκαλωσιές» ενός νέου οικοδομήματος με περισσότερη σοφία και ποιοτικά οφέλη. Υπάρχει αισιοδοξία, γιατί η ελευθερία πλησιάζει και αυτό είναι η τεράστια κινητήρια δύναμη της αγοράς για καλύτερα αποτελέσματα.
Κρατήστε κι άλλο τις ισορροπίες σας, αγαπημένοι κομμωτές - ακροβάτες, μείνετε ήρεμοι, ασφαλείς και μοιράστε χαμόγελα, χρώματα, εμπειρίες και ομορφιά στους πελάτες σας.

Σας ευχαριστώ που πάμε παρέα και σας προσκαλώ να δημιουργήσουμε και να κατακτήσουμε ένα καινούργιο μέλλον αντί να περιμένουμε να πάρουμε πίσω τη παλιά μας ζωή ... Παραμένω επίμονη ανταποκρίτρια της τόσο υπέροχης κομμωτικής αγοράς, που εξελίσσεται διαρκώς σε μεγέθη και ποιοτικές καινοτομίες. Στη μαγική Κομμωτική Βιομηχανία, κι εμείς μαζί!
Η ανοιξιάτικη είδηση είναι ότι ετοίμασα ένα πολύ ενδιαφέρον Master Class - επιχειρηματικής εκπαίδευσης για εσάς που είστε νέοι και Νέοι.
"

Στέλλα Κωτσοπούλου - Σύμβουλος σε επιχειρήσεις ομορφιάς

Πρόγραμμα επιχειρηματικής εκπαίδευσης σε 7 ενότητες

Η Στέλλα Κωτσοπούλου, ετοίμασε ένα μοναδικό πλήρες πρόγραμμα επιχειρηματικής εκπαίδευσης αποκλειστικά για ιδιοκτήτες κομμωτηρίων, που εξηγεί, αναλύει και ετοιμάζει τον επαγγελματία κομμωτή να κάνει πράξη τα όνειρά του, οδηγώντας με ασφάλεια την ομάδα του σε βιώσιμη και κερδοφόρα ανάπτυξη. Είναι ειδικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τα δεδομένα της σημερινής Ελληνικής κομμωτηριακής αγοράς. Με την ορολογία και στη γλώσσα της καθημερινότητας μέσα στο κομμωτήριο. Με πραγματικά παραδείγματα και τους πιο έγκυρους και πρόσφατους δείκτες απόδοσης αγοράς 2021.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: