Οι περίοδοι αλλαγής ευνοούν την ανανέωση

Θέμα

Ανανεώστε την επιχείρηση σας με τις υπηρεσίες του Salon Proactive by Jenny Kamaradou

Ημερομηνία

Σε περιόδους έντονων αλλαγών στην ζωή μας όπως ήταν ο τελευταίος χρόνος λόγω του Covid-19, δημιουργείται ένα πρόσφορο έδαφος για ανανέωση. Κατά την διάρκεια αυτών των περιόδων «έρχονται όλα στην επιφάνεια». Βγαίνουν στο φως και ξεσκεπάζονται οι προσπάθειές μας, η προ-δραστικότητά μας, η γνώση μας, η πιστότητα του πελατολογίου μας, η συνοχή της ομάδας μας και το πόσο «θωρακισμένοι» είμαστε, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ένα διάστημα κρίσης. Συνειδητοποιούμε τι θέλουμε να αλλάξουμε και εμείς με την σειρά μας στην επιχείρησή μας, τι έπρεπε να είχαμε αλλάξει πολύ καιρό τώρα και που θέλουμε να επενδύσουμε στο μέλλον για να είμαστε επίκαιροι.

Salon Proactive by Jenny Kamaradou

Ο εγκέφαλός μας είναι κανονικά πολύ αντιδραστικός και αρνητικός σε οποιαδήποτε αλλαγή στις συνήθειες μας, ακόμα και τις πολύ απλές. Για τον εγκέφαλό μας κάθε αλλαγή ισούται με απειλή. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι γενικά δύσκολη η αλλαγή συνηθειών. Όταν όμως είμαστε σε μακροχρόνια περίοδο αλλαγής και όταν τίποτα στην ζωή μας δεν θυμίζει το παρελθόν, τότε είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες μας και να προβούμε στις απαραίτητες οργανωτικές και υποστηρικτικές δράσεις.

Επανεκκίνηση στην επιχείρηση σας

Οι περίοδοι αλλαγών και κρίσης παρόλη την αναστάτωση και τα συναισθήματα ανασφάλειας και ανησυχίας που δημιουργούν, αποτελούν μοναδικές ευκαιρίες, γιατί μας ωθούν να «δούμε» την επαγγελματική μας ζωή με ειλικρίνεια και καθαρότητα. Η διαδικασία αυτή μας επιτρέπει να κάνουμε «επανεκκίνηση» σε στρατηγικά σημεία και μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις και ρυθμίσεις χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες. Είναι σαν να μας δίνεται η δυνατότητα να «στήσουμε» την επιχείρησή μας από το μηδέν, άλλα με ήδη υπάρχουσες βάσεις και εμπειρία! Η περίοδος λοιπόν αυτή είναι ιδανική για ανανέωση!

Ως ενεργοί υποστηρικτές του διαγωνισμού Hair Spectrum Salon Makeover θα προσφέρουμε οικονομική, συμβουλευτική και εκπαιδευτική υποστήριξη στην επιχείρηση και την ομάδα που θα νικήσει. Αναλυτικά η παροχή μας θα περιλαμβάνει:

  • Οικονομική ανάλυση των δεδομένων των τελευταίων χρόνων και σύγκριση με τους δείκτες της αγοράς παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών ομορφιάς.
  • Διάγνωση δυνάμεων, αδυναμιών, ευκαιριών και απειλών και δημιουργία προγράμματος στρατηγικής οργάνωσης.
  • Δημιουργία πλάνου digital marketing για την άρτια προβολή και διαφήμιση του κομμωτηρίου στο διαδίκτυο.
  • Εκπαίδευση σε θέματα ομαδικότητας, επικοινωνίας και διαχείρισης ανθρώπινης συμπεριφοράς και αλληλεπίδρασης.

Στην Salon Proactive η εκπαίδευση και η ενημέρωση γύρω από τις πιο επίκαιρες επιχειρηματικές πρακτικές καθώς και τις νεότερες επιστημονικές έρευνες από τον χώρο της εργασιακής ψυχολογίας και της νευροεπιστήμης είναι πρώτη μας προτεραιότητα.

Την εκπαίδευσή μας την λαμβάνουμε από τα καλύτερα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού και απώτερος στόχος μας είναι τα κομμωτήρια που μας εμπιστεύονται να είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις και τον ανταγωνισμό, σε επίπεδο digital transformation, επιχειρηματικής εκπαίδευσης και διαχείρισης ανθρώπων.

Στοιχεία επικοινωνίας

Salon Proactive by Τζέννυ Καμαράδου
Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Εργασιακή Ψυχολόγος

Digital Marketing, User Experience Design, Neuro-Leadership, Executive Coaching & Professional Profiling Certifications
24 χρόνια εξειδικευμένη εμπειρία στο Κλάδο παροχής Επαγγελματικών Υπηρεσιών Ομορφιάς
www.salonproactive.com

Facebook: Salon Proactive by Τζέννυ Καμαράδου
LinkedIn: Linkedin.com/in/jennie-kamaradou/
Instagram: salon.proactive
Tel.: 693 75 93 018
E-mail: kamaradoujennie@yahoo.gr