Ξάνοιγμα μαλλιών με "πράσινη" βαφή στο κομμωτήριο

Θέμα

Πόσο δυνατή στο ξάνοιγμα μπορεί να είναι μια «πράσινη» βαφή χωρίς αμμωνία;

Ημερομηνία

Ξέρουμε ότι κάθε οξειδωτική βαφή, λόγω της εφαρμογής της με οξυζενέ, έχει και τη δυνατότητα να ανοίγει τον τόνο των μαλλιών ανάλογα με τον βαθμό (περιεκτικότητα) του οξυζενέ που χρησιμοποιείται. Αυτό φυσικά ισχύει μόνο στα μη βαμμένα, φυσικά μαλλιά, διότι αν τα μαλλιά είναι ήδη βαμμένα, δεν μπορούμε με μία νέα βαφή να αφαιρέσουμε τις χρωστικές της προηγούμενης βαφής από την τρίχα. Βάφοντας λοιπόν τα φυσικά μαλλιά (ή τα εντελώς ξεθωριασμένα όταν η παλιά βαφή έχει φύγει εντελώς από την τρίχα), έχουμε τη δυνατότητα να ανοίξουμε τον τόνο των μαλλιών μας, καθώς τα βάφουμε, π.χ. από ένα φυσικό καστανό Νο. 5, να φτάσουμε σε ένα Νο.7, βάφοντας και ανοίγοντας ταυτόχρονα 2 τόνους.

Nayo hair colouring system

Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε μια «πράσινη», «εναλλακτική» βαφή χωρίς αμμωνία; Δυστυχώς, οι συνηθισμένες βαφές του εμπορίου χωρίς αμμωνία δεν έχουν πολλές δυνατότητες «ξανοίγματος», με αποτέλεσμα να περιορίζονται πολύ οι επιλογές μας στις αποχρώσεις που θέλουμε να επιτύχουμε. Αυτό δημιουργεί και ένα δίλημμα στον πελάτη του κομμωτηρίου, ο οποίος διαπιστώνει ότι οι κοινές «πράσινες» βαφές δεν δίνουν το αποτέλεσμα και την απόχρωση που επιθυμεί.

Πολλοί επαγγελματίες κομμωτές έχουν βρει λύση στο πρόβλημα αυτό με το σύστημα βαφής της NAYO. H NAYO είναι η επαναστατική βαφή μαλλιών που εγγυάται 100% κάλυψη των λευκών χωρίς αμμωνία, χωρίς PPD και χωρίς parabens.

Είναι επαναστατική, διότι συνδυάζει την απόλυτη φυτική σύνθεση (έως 87% πιστοποιημένα φυτικά συστατικά βιολογικής γεωργίας και προέλευσης) με μια απίστευτη δυνατότητα ξανοίγματος έως και 4-5 τόνους! Η NAYO είναι η μοναδική «πράσινη» βαφή με τόσο ισχυρή ξανοικτική δράση, η οποία επιτυγχάνεται με τις ξανθιστικές (υπερ-ανοικτικές) αποχρώσεις της.

NaYo Superlighteners

Πρόκειται για 5 υπερανοικτικές αποχρώσεις που καλύπτουν όλες τις βασικές αποχρώσεις που χρειάζεται ένας επαγγελματίας:

1000: φυσικό υπερανοικτικό
1001: υπερανοικτικό στάχτης (cendré)
1002: υπερανοικτικό μπεζ
1003: υπερανοικτικό χρυσό
1007: υπερανοικτικό βιολέ
Χρησιμοποιώντας τον ενεργοποιητή NAYO CREAM ACTIVATOR 40vol. και με χρόνο διεργασίας 50 λεπτών, οι βαφές της NAYO μπορούν να επιτύχουν χρωματικό άνοιγμα στα φυσικά μαλλιά έως και 4-5 τόνους!

Παράλληλα, να μην ξεχνάμε ότι όπως όλες οι βαφές NAYO, έτσι και αυτές οι αποχρώσεις δεν έχουν ούτε αμμωνία, ούτε PPD, ούτε παραβένια, ενώ τα πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά στο μείγμα της βαφής προστατεύουν το τριχωτό και δίνουν στα μαλλιά πρωτοφανή λάμψη και υγιή εμφάνιση.

Άλλωστε η NAYO είναι η No.1 μόνιμη βαφή σε μορφή κρέμας που λειτουργεί και ως θεραπεία για τα μαλλιά χάρη στο αποκλειστικό σύμπλεγμα VELIAN COMPLEX που αποτελείται από έως 87% πιστοποιημένα φυτικά συστατικά βιολογικής γεωργίας και προέλευσης.

Η σύσταση από καλέντουλα, λινάρι και εκχύλισμα γιαούρτης, ουσιαστικά κάνει τη βαφή αυτή μια θεραπεία των μαλλιών καθώς:

  • Διαθέτει καταπραϋντικές και χαλαρωτικές ιδιότητες
  • Επαναφέρει την υγρασία, την λάμψη και την απαλότητα στα μαλλιά
  • Προστατεύει τις ίνες της τρίχας με ήπιο τρόπο και επιτυγχάνει μέγιστο χρωματικό αποτέλεσμα

Το NaYo Color System αποτελεί την εξέλιξη στην αγορά των βαφών. Δημιουργήστε την λάμψη του ήλιου και πετύχετε μέγιστο χρωματικό άνοιγμα με τις 5 υπερανοικτικές αποχρώσεις της, καλύπτοντας απόλυτα και τους πελάτες που αναζητούν ήπια, «φυτική» βαφή.

Βρείτε το μοναδικό σύστημα βαφής - θεραπείας NAYO COLOR SYSTEM εδώ η τηλεφωνήστε στο 210 62 00 404 για να το προμηθευτείτε.

Η DiCO Professional είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Kemon και το ΝΑΥΟ COLOR SYSTEM διατίθεται στους Έλληνες κομμωτές από το 2010! Από την ίδρυσή της το 1990, η DiCO λειτουργεί με μια ολιστική φιλοσοφία που στοχεύει στο να δώσει στους επαγγελματίες φυτικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης με ύψιστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

NaYo Superlighteners

Χτίζοντας σταθερές προσωπικές σχέσεις με τους επαγγελματίες που την εμπιστεύονται, η DiCO προσφέρει προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το “customer loyalty” που θα επιτρέψει στο κομμωτήριο σας να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί.